27 september en 8 oktober 2024

Omgaan met grenzen

Compassie betekent dat je de grenzen van jezelf en van de ander respecteert. Onze ervaring is dat iedereen op dit onderwerp kan groeien. Soms is het niet eenvoudig om te weten waar je eigen grenzen, of die van een ander, liggen. En: Hoe neem je de ruimte in die je nodig hebt? Hoe ga je om met mensen die naar jouw smaak te aanwezig zijn?

In contacten en vriendschappen is het ook goed om zo nu en dan grenzen te verleggen, dat brengt leven in de brouwerij, dat voorkomt sleur. Maar dat kan ook spannend zijn. Ongewild kun je elkaar kwetsen. Hoe ga je daar vervolgens mee om? Met dit soort vragen gaan we samen aan de slag.

De school organiseert elke laatste vrijdag van de maand een Open Avond in Hilversum en elke tweede dinsdag van de maand in Amersfoort. De avonden bestaan uit laagdrempelige rituelen, oefeningen en meditaties. Bezoekers zijn welkom om mee te doen, of gewoon alleen te kijken. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop, om 21.30 uur, is er een hapje en een drankje.

Voor wie wil is er voorafgaand aan de Open Avond vanaf 18.30 uur een potluck-diner. Aan degenen die hieraan deelnemen, wordt gevraagd om een maaltijd voor één persoon mee te nemen.

Vrijdag 27 september

Gebouw de Vereeniging, Oude Enghweg 19 in Hilversum

Dinsdag 8 oktober

Rochuskapel, Pothstraat 16, Amersfoort

Potluck om 18.30 uur

Aanvang programma: 20.00 uur

No items found.

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op